De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Met De Vaart in Café de Waal

Uniek optreden A4

Uniek optreden A4

Wie zich De Vaart noemt ontkomt er niet aan nummers te spelen die een zekere mate van up-tempo bezitten. Mocht je op vrijdag 29 juni in de gelegenheid zijn de woonstee te ontvluchten, dan is een avondje Café de Waal een directe aanrader. Wie wil nu niet weten hoe deze pop-up A4-combinatie smaakt en klinkt in het net-niet-historische hart van de Schelvispekelenclave.

De Vaart, als altijd gehuld in de overerfde kostuums van Split Enz, pretendeert die avond niet alleen in de lampen te gaan hangen, maar tart het publiek hetzelfde te doen. Voor de zekerheid zorgt Café de Waal voor een flinke tent op het terras waarin: geen lampen. Support-act is DJ Max, bekend van de Discoavond op het Zomerterras. Samen verzorgen deze malle muzikale medeburgers voor een spetterende opening van het in ere herstelde Haring en Bierfeest.

De muziekstijl van De Vaart vliegt van eclectische new-wave via art rock, vaudeville, swing, punk, rock-'n-roll en popmuziek tot puur Hollandse Polderrock. De kostuums een modieus aftreksel van de vlag van het eiland Terschelling gaan er verhalen dat (op Marco Bosman na) haren en, exclusief dit keer, make-up tot aan het griezelige af een wervelende show wordt met historische elementen van de Nieuw-Zeelandse band.

Van voor naar achter, van links naar rechts. Bewegen zal je, aanhanger van dit kleurrijke gezelschap! Traditionele aanrader: keelsnoepjes en -tabletten mee. Schurende schorheid ligt als altijd op de loer. Wees gewaarcshuwd. Split Enz kent de gebroeders Tim en Neil Finn; De Vaart koestert de almost lool-a-likes Marco de Wilt en Bosman.

Cafe de Waal
Vrijdag 29 juni
Aanvang 18.30 uur

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: