De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Met Arjan Kleton, Davey Turnhout en Esther van der Voort

TRYO: trio cabaretiers try-outen

TRYO: trio cabaretiers try-outen

Drie cabaretiers die ieder zo’n 30 minuten uit hun gloednieuwe, avondvullende voorstelling
try-outen, dat is het spannende concept TRYO. Iedere TRYO is anders, een wisselende line-up
met nieuw talent, winnaars van cabaretfestivals en gevestigde namen die komen try-outen voor hun nieuwe voorstelling. Op zaterdag 21 september is het in de Stadsgehoorzaal de
spannende beurt aan Arjan Kleton, Davey Turnhout en Esther van der Voort om hun voorstelling voor het eerst aan publiek te presenteren.

Comedian Arjan Kleton brengt een fragment uit zijn voorstelling Met de fles grootgebracht. Als je tijdens een avondje doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, ben je blij als
niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan. Arjan Kleton is die barman. De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet.

De barman die gedoopt werd achter de toog en met de fles werd grootgebracht. De barman die leeft in dekroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen,want aan de bar is iedereen gelijk. En die barman heeft jouw grootste geheim gehoord... Maar weet jij het zelf nog?

Davey Turnhout (winnaar juryprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival en 'Roastbaas 2017' bij de Dutch Roast Battles) haalt inspiratie uit zijn dagelijkse leven en ervaringen.

Met zijn jongensachtige voorkomen en relaxte uitstraling zou je bijna vergeten dat hij iemand is met eenzwart gevoel voor humor. Davey's grappen zijn soms hard, maar wel gebracht met veel liefde. Hij is onlangs dertig geworden, begrijpt weinig van zichzelf of de wereld om hem heen en hij is de laatste paar jaar ‘s avonds vaker op het podium te vinden dan bij zijn vriendin thuis (wat zijn vriendin overigens absoluut niet erg lijkt te vinden).

Als comedian staat Esther van der Voort (winnaar International Comedy Festival RotterdamTalent Vakjury Award 2014) bekend om haar schaamteloze verhalen, trefzekere grappen en compromisloze zelfspot, want als veertigplusser gaat het allang niet meer over ‘het is uit metmijn vriendje’, want de scheidingspapieren zijn al jaren geleden getekend.

Kortom, inspiratie uit haar 40+ jaar levenservaring: trouwen, scheiden, vier (!) kinderen in het gareel houden en datenalsof je nog maar een paar goede jaren hebt. Wat zo kan zijn.

Komt zien dit TRYO!

TRYO, oftewel drie cabaretiers try-outen
Zaterdag 21 september - 20:30 uur (deuren open 19:30 uur)
Toegangsprijs: € 15,00 incl. consumptie

Kaarten zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/tryo

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker