De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Nieuwe disco in gedurfde tijden

The Secret deelt geheim

The Secret deelt geheim

Langzaam kruipt het uitgaansleven weer uit haar schulp. Thuiszitten verandert gestaag in een boze droom en ons bestaan herwint stap-voor-stap aan kwaliteit; terrassen vormen de ideale uitlaatklep, maar wat als de dagen korten, regen de plaats inneemt van zonnestralen en de dagen korten?

Ondernemen in deze tijden is van een heikel niveau. Normaal weet je dat bij het runnen van een horecagelegenheid gezelligheid en service borg staan voor een groot deel van het succes. Maar met corona en een zwakke economie weet je het maar nooit.

Toch zijn er ondernemers die met recht die naam mogen dragen. Zij roeien tegen stromen in en staan als een waar kapitein aan het roer van hun juist verworden onderneming; voor geen kleintje vervaart pareren zij met zekere blijmoedigheid alle gedachte problemen en ander slecht weer.

Zo mag The Secret zich gelukkig prijzen met liefst twee kapiteins. ‘Als dat maar goed gaat,’ hoor je de Vlaardingse kritische uitgaander al denken. Rachid Wolf en Dennis Ferreira kunnen er voorlopig om lachen. Hun taakverdeling is erop berekend elkaar niet voor de voeten te lopen. Aanvullen waar nodig is het devies.

‘Vanwege de coronacrisis konden we ons Showtime voor een aantrekkelijk bedrag verwerven en in alle geheimzinnige rust omdopen tot The Secret,’ aldus Wolf. ‘We hebben met ons werk (een eigen detacheringsbureau, red.) een goede financiële basis om enige tegenwind te kunnen weerstaan. Het zal en zeker in het begin een beetje schipperen worden met tafeltjes en stoelen op gepaste afstand in plaats van een bomvolle dansvloer. Maar daarvoor ben je ondernemer binnen de horeca: creatief denken is een must.’

The Secret heet hun tweede uitgaanskindje. In Rotterdam draaien de twee vrienden bar-restaurant Noah. Tot aan de lockdown een groot succes. Nu een lastig verhaal met alle bekende beperkingen. En zolang je geen ministeriële bruiloft binnen je poorten haalt is de aanloop magerder dan ooit.

‘Ach,’ zeggen Wolf en Ferreira, ‘eens zal deze crisis ook aan kracht inboeten en kunnen we al onze ideeën aan Vlaardingen kwijt.’ Naast de lokale dansliefhebbers richten de twee zich op gasten uit de regio: ‘We willen dat het de moeite waard wordt om Vlaardingen aan het eind van de week en in het weekeinde met een actief bezoek te vereren.
   Als het sein op groen gaat is er alle ruimte voor themafeesten met alle soorten van muziek als: house, R&B en techno. En omdat de twee vrienden ook regelmatig feesten organiseren in met name België, Frankrijk en Spanje komt er vanuit de eigen stal met enige regelmaat een internationale act Vlaardingen muzikaal onder vuur nemen.

Na de Salon en Showtime is The Secret de derde nachtclub, discotheek en dansgelegenheid met een S. Toeval? Nee, want namen kies je zelf en wie voor The Secret kiest staat vast nog wel enige plezierige verrassingen te wachten!

Nu nog is het wachten op de laatste vergunningen en dan kan The Secret haar geheimen delen met liefhebbend Vlaardingen. De openingsdatum wordt snel verwacht.

Bij een nieuwe onderneming horen uiteraard ook nieuwe personeelsleden. Wolf en Ferreira zijn naarstig op zoek naar bartenders, glazen ophalers en zo meer. Wie jong is, er leuk en fris uitziet, twee handen heeft en die graag laat wapperen is van harte welkom een sollicitatie te wagen.
   Pluspuntje is het hebben van een uitgebreide vriendenkring die niet graag op de bank thuis passief het leven aan zich voorbij ziet trekken. De achterliggende gedachte laat zich raden, want ook The Secret wil graag volle zalen en veel gezelligheid.

The Secret
Oosthavenkade 9
3134 NV Vlaardingen

Website: www.clubthesecret.nl
E-mail sollicitaties: administratie@clubthesecret.nl

Openingstijden
Vrijdag/zaterdag: 22.00 t/m 05.00 uur

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker