De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Schumann, Rachmaninov & Shostakovich bij Hosman Frères

Schumann, Rachmaninov & Shostakovich bij Hosman Frères

Op 18 maart aanstaande heeft Hosman Frères twee bijzondere musici te gast: Dmitri Ferschtman, cello en Mila Baslawskaja, piano.

Dmitri Ferschtman, geboren en getogen in Moskou, is een beroemde cellist en een van de meest vooraanstaande cellopedagogen van deze tijd. Sinds zijn emigratie naar Nederland heeft hij, samen met zijn vrouw de pianiste Mila Baslawskaja in ons land en internationaal een druk bezet concertleven.

Mila Baslawskaja behoort, samen met Dmitri Ferschtman, tot de coryfeeën van de kamermuziek. Met 50 jaar gedeelde ervaring hebben zij hun sporen in het Nederlandse muziekleven ruimschoots verdiend. Hun dochter Liza Ferschtman is een violiste met wereldfaam.

Programma:
R. Schumann, Fünf Stücken im Volkston Op. 102
S. Rachmaninov, Romanzen voor cello en piano Op. 94
D. Shostakovich, Sonate in d-klein Op. 40
 
U bent van harte welkom op zondag 18 maart (aanvang 15:00) voor dit concert op onze vertrouwde locatie in de Wijnhallen van Hosman Frères.
 
 
Website wijnconcerten
We stellen uw mening op prijs! 
Graag horen we wat u vindt van onze website, ons programma, de concerten, etcetera. De Stichting Wijnconcerten hecht veel belang aan de mening van haar trouwe bezoekers. Alle op- of aanmerkingen, suggesties en/of complimenten zijn welkom. Mail ze naar: info@wijnconcerten.nl
 
Nieuwstraat 1, Vlaardingen | T: 06 - 54 253 444 | info@wijnconcerten.nl | www.wijnconcerten.nl

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: