De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

28 april en iedereen is welkom

Presentatie boek Callenburgstraat: straat met verbinding

Presentatie boek Callenburgstraat: straat met verbinding

Op 28 april aanstaande is het zover: het langverwachte fotoboek over Callenburgstraat 2017 is klaar en wordt ’s morgens om 11.00 uur gepresenteerd in Obadja. Het eerste exemplaar zal die morgen aangeboden worden aan onze burgemeester, mevrouw A. Jetten. Muzikaal zal de bijeenkomst opgeluisterd worden door de Aardappeleters, die naast hun muzikale inbreng een paneel veilen voor het goede doel.

Gratis op te halen
Dankzij alle sponsors en de bijdragen van Callenburgers zelf zijn we in staat geweest een prachtig fotoboek te laten drukken dat zowel voor sponsors als voor alle bewoners gratis klaar ligt. Daarmee bereiken we dus alle doelen die we ons, begin 2017, gesteld hebben. Diegene die niet in staat is het boek tijdens de presentatie op 28 april af te halen, kan tot 28 mei terecht op Callenburgstraat nr. 21 (Keston en Mirjam) of nr. 29 (Jan en Anneke) voor een gratis exemplaar. Ook belangstellenden van buiten de straat kunnen het boek krijgen. Op 28 april staat onze bekende groene collectebus klaar en vragen we een vrijwillige bijdrage voor het boek. Als er nog boeken overblijven zijn deze vanaf 28 mei te koop bij Plantageboekhandel Pontier voor de werkelijke prijs van het boek en dat is € 12,50.

Maar let op: OP is OP.

Leefbaarheid in de wijk: “De gedroomde straat”
In het boek dat gepresenteerd wordt komt ook het toekomstbeeld van de straat kort aan de orde. Tijdens de bijeenkomst over de kwetsbare Oostwijk is hier onder andere al aandacht aan besteed. De gemeente Vlaardingen gaat, ondersteund door de Vereniging Callenburgstraat 135 jaar, samen met de bewoners aan de slag om de toekomst van de straat in beeld te krijgen, rekening houdend met het verleden en de wensen van nu.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: