De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Muziek, proeverijen, kleinkunst, kindervermaak en nog veel meer

PLUIMAGE Festival krijgt vleugels

PLUIMAGE Festival krijgt vleugels

Met nog een kleine week te gaan, lijkt de derde editie van het Vlaardingse PLUIMAGE Festival een succes te gaan worden. Op 21 mei zal het terrein van De Vreemde Vogel in het teken staan van muziek, proeverijen, kleinkunst, kindervermaak en nog veel meer. De line-up is nu écht compleet, de opbouw in volle gang en de laatste kaarten worden verkocht.

Line-up
Er stond al een hele rij namen op de affiche, maar er zijn op het laatste moment toch nog één bij gekomen. “Ze zijn met z’n zevenen, spelen ze party-funk en met hun opzwepende show toverden ze in 2017 festivalweides in het hele land om tot kolkende mensenmassa’s; Three Little Clouds”. Programmeur Kris: “We zijn erg blij met deze laatste toevoeging. Het lijkt mooi weer te gaan worden en zij zijn de beste soundtrack voor dat. We hebben nu voor alle smaken leuke optredens. Naast de laatste toevoeging hadden we al onder andere Mamihlapinatapai, Magic Moon en de Kingston Express. En dus kunnen liefhebbers van rock, country, funk, blues of ska hun favoriete genre ook terug zien.“

Locatie
“Naast alle bandjes en acts, zoals diverse cabaretiers, zal ook de locatie zelf een rol gaan spelen op het festival”, vertellen de organisatoren Davy Knijnenburg en Kris de Pee. We krijgen vaak te horen van gasten dat ze onze locatie ook speciaal vinden en daarom willen we dat ten volle benutten. Denk aan geheime pop-up optredens en een cocktailbar waar je toegang voor moet krijgen door middel van aanwijzingen gedurende het festival. Of MiniPluimage, met activiteiten voor de kinderen en verboden voor volwassenen. Nee, techno DJ’s tot diep in de nacht kun je niet verwachten. Bij ons gaat het meer om een relaxte sfeer, het ontdekken van leuke acts en natuurlijk lekker eten en drinken.”

Foodtrucks
Tijdens het festival zal er een ruim assortiment aan hapjes en drankjes zijn. De Vlaardingse bierbrouwerij Vulcaan, de Maasdijkse koffiebranderij Single Estate, de Maassluise bierbrouwers Raven Bone Hill en de Vlaardingse gin van VL92 zijn aanwezig met een proeverij of pop-up bar. “Het inhuren van foodtrucks had ook gekund, maar wij vonden het leuker om onze leveranciers een plek te geven. Allemaal heerlijke lokale producten en met veel passie gemaakt. Daarnaast zorgen we bijvoorbeeld zelf met onze eigen pizza-oven, de HoutsKoolMees en eigen moestuin voor heerlijke gerechten tussen het dansen door!”

Adres
Van Baerlestraat 252
3132 EK Vlaardingen
Telefoon: 010-341 5025

Websites, et cetera
Website PLUIMAGE Festival: www.devreemdevogel.nl/pluimage
Facebook evenement PLUIMAGE Festival: www.facebook.com/events/2105015059734929/
Teaser van PLUIMAGE Festival op YouTube: www.youtube.com/watch?v=JU31th7QFF4

Website De Vreemde Vogel: www.devreemdevogel.nl
Facebook: www.facebook.com/devreemdevogel
Instagram: /devreemdevogelhttp://www.facebook.com/devreemdevogel

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: