De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Burgers, Bier & Blije gezichten

Opening Onze Huyskamer maakt hongerig

Opening Onze Huyskamer maakt hongerig

Zaterdag 1 juni was het eindelijk zover. Met Burgers, Bier en Blije gezichten blies het duo Suzanne Henger / Marion Swaneveld het kleinste restaurant in Vlaardingen nieuw leven in.

Onder het genot van een hapje en een drankje en muziek van o.a. Robert Cline jr. kregen de gasten een lekkere impressie van de ambities van de dames met de Huyskamer, voorheen domein van Hendrik.

Wie had gereserveerd kreeg een maattijd voor een schappelijke prijs. De prijs/kwaliteitsverhouding is op deze wijze veelbelovend en een stevige start richting klantenbinding. De Black Label Burger met toebehoren was voortreffelijk zo kan De Vlaardinger u verzekeren. Om maar een cliché te gebruiken (daar zijn cliché's immers voor): dit smaakt naar meer. Een aanrader voor de culinaire nomade die eigenlijk honkvast wil zijn en het hier snel kan zijn.

Huyskamer
Eendrachtstraat
Oude bekenden aan de borrelpraat
Op steenworp afstand van het huis
Waar mijn wieg heeft gestaan
Drinken we gebroederlijk
En laten ons gaan
Want de kater die komt
De moeite waard
De Huyskamer heeft een burger gegaard
De honger gestild en de dorst gelest
Keren we huiswaarts de papillen getest
Moe maar voldaan

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker