De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

ONS.Vlaardingen veegt Oost schoon

ONS.Vlaardingen veegt Oost schoon

Komende zaterdag gaat ONS.Vlaardingen delen van de Oostwijk schoonmaken. Samen met bewoners wordt de jacht geopend op zwerfvuil. Het is de vierde wijk op rij die wordt aangepakt.

Eerder al maakte ONS. schoon in de VOP, de Westwijk en Ambacht. “We gaan hiermee net zo lang door tot het schoon is in de stad”, zegt Ron Boers van ONS. “Maar als wij de verkiezingen winnen, gaat daarna ook het hele beleid rond afval op de schop. Dan willen we Irado met nieuwe technieken slimmer en effectiever laten werken, maar gaan we ook beter handhaven op overtreders.

De schoonmaakactie van zaterdag in Oost start om 10.00 bij basisschool de Klinker, aan de Binnensingel 128.ONS.Vlaardingen zorgt voor bezems, papierknijpers, vuilniszakken en niet in de laatste plaats voor koffie.

11 commentaar(en) op artikel "ONS.Vlaardingen veegt Oost schoon"

“We gaan hiermee net zo lang door tot het schoon is in de stad”

Wedden dat ONS.Vlaardingen stopt met vegen als de lente begint?

Door: Pollie Op:

Wedden dat Pollie gek is?

Door: Ron Boers Op:

Ron, ga het maar een waar maken dan. ONS.Vlaardingen gaat de hele stad schoonmaken? Dat is holle verkiezingspraat

Door: Pollie Op:

Wellicht is het beter om Vlaardingers wat meer milieubewust op te voeden, fikse boetes op te leggen bij overtreding plus een extra straf: Dat zij de stad schoon moeten vegen, in plaats dat ONS.Vlaardingen dit doet.

Door: Dirk Tempelaar Op:

Nou Dirk, laten we eerst de kat uit de boom kijken en zien of ONS.Vlaardingen hun belofte nakomt en de hele stad gaat schoonmaken. Ik veeg mijn eigen straatje wel schoon!

Door: Pollie Op:

Op het gevaar af dat ik uitgemaakt ga worden als ONS. Vlaardingen aanhanger. Ik vindt ze al heel lang goedbezig en that's it. Maar de wijze waarop Pollie nu ook weer reageert is zo anti. Het maakt niet uit wat ONS. Vlaardingen doet, gewoon bashen die partij. Als het nou straight gebeurt prima maar onder een pseudoniem schrijven is zo goedkoop. Ik vindt dat de redactie van De Vlaardinger dit moet stoppen.

Door: Fred Vandervelde Op:

Dus Fred wil alleen maar positieve geluiden over ONS.Vlaardingen hier horen. Iedereen die kritisch is moet van dit platform verdwijnen, anders wordt Fred boos

Door: Pollie Op:

Oh ja, en Fred wil graag een voor- EN een achternaam onder elke reactie, want anders gaat hij met hoofdletters schrijven!!

Fred, als je echt zo graag mijn hele naam wilt weten, die is bekend bij Peter. Dus neem even contact met hem hierover op, zijn contactgegevens staan rechts onderaan op deze pagina

Door: Pollie Op:

Beste Pollie,

Wat fijn dat jij je eigen straatje veegt. Op bewoners als jij kunnen we dan trots zijn. Je behoort immers tot een uitstervend ras. Zou je de volgende keer toch niet mee willen helpen. Kun jij andere Vlaardingers de kneusjes van het schoonveegvak leren.

Je kunt ONS gewoon bereiken hoor. En je achternaam hoeven we niet eens te weten. Je bent als ervaren veger altijd welkom om bij ONS aan te sluiten.

Door: Tim Thiel Op:

Nou niet meer zeuren Fred, van Tim mag het!

Door: Pollie Op:

Misschien moeten ze de eigen kandidatenlijst eens schoonvegen, er zitten dubieuze type's tussen.

Door: Vrij van ONS Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: