De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

VOP opgeruimd en netjes: andere wijken volgen

ONS.Vlaardingen heeft er (de) 41 zakken vol van

ONS.Vlaardingen heeft er (de) 41 zakken vol van

Vlaardingen - Afgelopen zaterdag heeft ONS.Vlaardingen drie uur lang schoongemaakt in de VOP.  Dat leverde - zelfs na de veegactie van de gemeente - maar liefst 41 volle vuilniszakken op. Vooral in de bosjes lag veel zwerfafval. Na de succesvolle schoonmaakactie in de VOP, gaat ONS.Vlaardingen de komende weken ook aan de slag in de andere wijken van de stad.

Zwerfvuil
Ron Boers van ONS.Vlaardingen: "Zwerfvuil en afval rond de containers is al heel lang een doorn in het oog voor veel Vlaardingers. Keer op keer kaart ik het aan in de raad, maar de situatie verbetert niet."

Voorbeeld
"Met deze acties willen wij vooral het goede voorbeeld geven, want laten we wel wezen: het vuil is afkomstig van de bewoners", zegt Boers. "Maar net zo goed willen we laten zien dat de gemeente beter moet schoonmaken, en ook beter moet gaan handhaven."

Sportief
De gemeente is zo sportief om bezems, papierknijpers en vuilniszakken ter beschikking te stellen voor de schoonmaakacties. ONS.Vlaardingen roept bewoners op om de komende weken met zo veel mogelijk mensen mee te doen aan de acties.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: