De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Nieuwe expositie in Het Zonnehuis

Nieuwe expositie in Het Zonnehuis

Op zaterdag 18 augustus wordt de nieuwe zomerexpositie in Het Zonnehuis geopend. Het thema zomer zit vol met werk vol kleurige bloemen, landschappen en water. Wees blij, geniet, is de boodschap achter elke foto en elk schilderij.

Zittend in het landschap probeert Gerry van der Heijden op doek of papier de juiste kleuren te vinden. Zij gebruikt hiervoor acrylverf, olieverf en pigmenten. Kleur is de essentie in het werk.

Naast schilderijen zijn er ook boekjes van Gerry te zien in de vitrine.

Al wandelend in Zwitserland, Engeland of Ameland probeert Nelleke van der Luit het landschap vast te leggen met haar camera. Kleurrijke bloemen, prachtige luchten, witte en dreigende wolken boven zee. Verrassend zijn de foto afdrukken op forex.

De expositie zal geopend worden op zaterdag 18 augustus om 11.00 uur in Het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5. De expositie is te zien van 13 augustus tot en met 24 september. Iedereen is van harte welkom de expositie te bezoeken.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is een integrale aanbieder van verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening aan voornamelijk senioren in Vlaardingen en omstreken. Uitgangspunt is met persoonsgerichte zorg op maat bijdragen aan kwaliteit van leven.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is deelnemer in de Zonnehuis Groep.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: