De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Hennepkwekerij Diepenbrockstraat ontmanteld

Gemeente vindt groene vingers

Gemeente vindt groene vingers

De gemeente Vlaardingen en de Politie eenheid Rotterdam hebben op dinsdag 13 februari 2018 een hennepkwekerij aan de Diepenbrockstraat ontmanteld. In de woning werden 649 hennepplanten aangetroffen. Er is geen verdachte aangehouden.

De gemeente Vlaardingen heeft opdracht gegeven voor de ontmanteling van de hennepkwekerij. Na de ontmanteling zijn de planten en de gebruikte apparatuur ter plaatse vernietigd. Stedin heeft de stroom afgesloten in verband met stroomdiefstal. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de dader(s), als deze wordt aangetroffen worden de ontmantelingskosten verhaald.

Risico’s

De ontmanteling is onderdeel van de bestuurlijke aanpak hennepteelt, die sinds 1 januari 2009 actief is om overlast van hennepkwekerijen te bestrijden. De gemeente Vlaardingen werkt samen met politie, Stedin en woningcorporaties aan het bestrijden van hennepkwekerijen. Hennepkwekerijen vormen een risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Vaak gaan er criminele organisaties achter schuil. Meer informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook bij de gemeente kunt u meldingen doen via handhaving@vlaardingen.nl of via de Buitenlijn www.vlaardingen.nl/buitenlijn.

1 commentaar(en) op artikel "Gemeente vindt groene vingers"

De echte krant, Vlaardingen24, was een stuk sneller.....

Door: Reinier Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: