De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

De zaak Admipunt

Familie Don voor de rechter

Familie Don voor de rechter

Het Openbaar Ministerie heeft medegedeeld dat de aangifte tegen ex-raadslid en VVE-beheerder Reinald Don en zijn vrouw Anthea Don-Romberg is geaccordeerd. Dit betekent dat de zaak op de agenda van de rechter is geplaatst. Don zal naar alle waarschijnlijkheid in de zomer voor moeten komen. Reden van dit lange traject is dat de rechterlijke macht het druk heeft en onderbemand is.

We spraken een VVE-voorzitter. Die deelde desgevraagd mede dat Anthea Don-Romberg (vooralsnog) buiten schot blijft ondanks dat zij de aansturende factor was. De zaak zal naar alle waarschijnlijkheid in Rotterdam dienen. Dit bericht werd een dag later door het OM telefonisch aangevuld met de mededeling dat ook zijn vrouw wordt gedaagd.

Aanleiding van de rechtszaak is het frauduleus handelen van het administratiebedrijf Admipunt. Hierbij zou voor circa € 800.000,- verduisterd en voor eigen gebruik aangewend. Juni 2017 kwam de zaak aan het licht na onderzoek van De Vlaardinger.

8 commentaar(en) op artikel "Familie Don voor de rechter"

Eindelijk!!! Helaas dat Anthea er (nog) niet in wordt meegenomen, mi de ergste van de twee boeven.

Door: Hanne Ripzaad Op:

Stelletje smerige onderkruipsels! Hoop dat ze een hele lange gevangenis straf krijgen. Deze personen weten niet wat ze bij onze V.V.E hebben aangericht.

Door: Van Dijk Op:

Zittten zn mederaadsleden nog steeds in de gemeenteraad, of zijn ze er binnekort weer terug net als dit zielige persoon? Soort zoekt soort

Door: Flierefluiter Op:

Dat is goed nieuws..

Ik hoop dat ze allebei flink gestraft worden!!! Ze hebben veel leed veroorzaakt bij heel veel mensen!!

Door: Hanne Ripzaad Op:

Mijn idee ook dat zij de grootste boef is. Arme kinderen, maar hoop dat ze allebei voor gaas gaan.

Door: Diana Op:

Twee van zijn oud fractiegenoten: Hans den Breems en Gilles Pappers zitten nu bij ONS. En Gilles komt namens ONS straks weer in de raad, met dank aan de kiezer die massaal op deze partij hebben gestemd!

Door: Westwijker Op:

Reinald en zijn vrouw zijn gewoon failliet gegaan.

Get over it.

Door: Erik Visser Op:

ze wonen tegenwoordig in Barendrecht!

Door: John Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: