De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Afwerking binnenkant gaat gestaag

Eten bij China Garden nabij

Eten bij China Garden nabij

Bij Restaurant China Garden is een van de laatste bouwfases ingegaan: die van het afwerken van het interieur. Binnen is het een drukte van belang met diverse aannemers en interieurverzorgers. Vanaf de buitenkant valt nog niet gek veel te zien vanwege de verplichte afstand en het spiegelen van de vensters.

Na alle binnenwerk is de naaste buitenkant aan de beurt. Maar voor het zover is hopen we op een rondleiding van de van vader en zoon Chou. De buitenkant ziet er vast aantrekkelijk uit en wie niet beter weet ziet, de ogen iets gesloten zodat je tussen de wimpers doorkijkt, het oude pand in nieuwe glorie, maar dan een meter hoger en scheurvrij.

Een dame die op een bankje één oog op De Waterweg en de ander op het restaurant hield zei: 'Het ziet er fantastisch uit. Ik kan haast niet wachten op de eerste reservering. Lekker met de familie dineren en weer met dat mooie, panoramische uitzicht over het water ...'

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker