De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Zeven muzikanten die van wanten weten hebben elkaar gevonden in hun liefde voor Doe Maar

Doe Maar... een liedje

Doe Maar... een liedje

Zeven muzikanten die van wanten weten hebben elkaar gevonden in hun liefde voor Doe Maar. Voor die unieke, zo herkenbare nederpop sound, doorspekt met ska en reggae. Muziek volgepakt met herinneringen uit de jeugd van deze muzikanten. En liedjes die iedereen kent. Kortom: wie heeft er zin een feestje der herkenning? Deze band is er klaar voor! De leden van Doe Maar een liedje kennen elkaar al langer dan vandaag en het is niet voor het eerst dat zij hun krachten verenigen. In verschillende samenstellingen; in diverse (cover)bands en in het succesvolle Floyd Flower Project in het najaar van 2017. Nu is het tijd voor een gloednieuwe uitdaging. Een vers coverproject rondom de beste band van Nederland: Doe Maar.

De leden van Doe Maar een liedje kennen elkaar al langer dan vandaag en het is niet voor het eerst dat zij hun krachten verenigen. In verschillende samenstellingen, in diverse (cover-) bands en in het succesvolle Floyd Flower Project in het najaar van 2017. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een vers coverproject rondom de beste band van Nederland: Doe Maar.

Mynko van der Graaf – zang, Patrick Mostert – zang, Rico Suijkerbuik – gitaar, Andrew Denker – gitaar, Martijn Horsten – bas, Marco Vogler – toetsen, Bo Singerling – drums

Het concert vindt plaats op 6 April 2019 in de Kroepoekfabriek. Kaarten zijn 15 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de deur. Morgen begint de voorverkoop vanaf 12.00 u.

Let op! Wees er vroeg bij, want het concert van het vorige project was stijf uitverkocht en heeft alle records gebroken.


 


 

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: