De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Omhoog, maar nog niet veilig

Alexandria ’66 - CWO 1-1 (1-0)

Alexandria ’66 - CWO 1-1 (1-0)

Eindelijk haalde CWO weer eens een punt. Daarmee klom de club een plaats, maar is nog lang niet veilig.

Aan inzet ontbrak het zeker niet en als spelers als Gio, Marlon en Adilson in de volgende wedstrijden ook nog eens de bal overspelen in plaats van er mee te lopen tot ze hem verspelen dan komt het toch nog goed met CWO.

In de beginfase was het Alexandria’66 dat het initiatief had maar de eerste kans was voor CWO.

In de 16e minuut kreeg CWO een vrije trap aan de rechterkant die hard werd ingekopt door Marleyson Mejia, de lat bracht echter redding voor Alexandria. Een paar minuten later was het aan de andere kant raak. Na een foutje in de verdediging schoof een aanvaller van Alexandria’66 de bal in de uiterste hoek en liet keeper Yordi Godijn kansloos 1-0. Vlak voor rust had CWO nog een grote kans om gelijk te komen toen Gio Santos Boaventure de bal voor het doel gaf. Arij van Bree raakte de bal echter te zacht en kon de keeper hiermee niet verrassen.

Na de rust was het CWO dat direct het initiatief had. In de 59e minuut kreeg CWO een vrije trap die door Arie van Bree voor het doel werd gegeven. Laurens Cruz kopte de bal terug en Yordi de Bruin tikte de bal in het doel 1-1. Ook hierna kreeg CWO nog een aantal mogelijkheden maar schoten gingen steeds over of naast het doel. Ook Alexandria kreeg nog een mogelijkheid maar Yordi Godijn redde voor CWO. Een gelijkspel gaf de verhouding goed weer.

Zaterdag speelt CWO thuis tegen de nieuwe koploper en kampioenskandidaat BVCB.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: