De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Aanvraagperiode Schoolspullenpas 2019 gestart

Aanvraagperiode Schoolspullenpas 2019 gestart

Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden opent de aanvraagperiode van de Schoolspullenpas 2019 dit jaar twee maanden eerder. Voor kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen kan vanaf heden de Schoolspullenpas 2019 aangevraagd worden via de website van de stichting.

De Schoolspullenpas is een betaalpas waar Stichting Leergeld eenmalig een vastgesteld bedrag op zet, wat besteed kan worden aan schoolspullen. Hiermee kunnen kinderen voor het komende schooljaar bijvoorbeeld gymkleding, schriften, kaftpapier, pennen of een grafische rekenmachine aanschaffen. Zo beginnen zij, net als hun leeftijdsgenootjes, het nieuwe schooljaar met een frisse start.

Gezinnen waarvan de ouders een uitkering ontvangen, hoge schulden hebben of werkend zijn, maar het hoofd amper boven water kunnen houden, kunnen soms wel wat extra ondersteuning gebruiken. Leergeld helpt deze gezinnen met de Schoolspullenpas en laat op deze manier elk kind meedoen.

Aanvragen
U kunt de Schoolspullenpas 2019 aanvragen tot en met 31 augustus 2019 en u kunt hem besteden tot en met 31 oktober 2018. Wilt u een aanvraag indienen? Dat kan via het online aanvraagformulier op www.elkkinddoetmee.nl/voorziening-schoolspullenpas-2019/. Op deze webpagina vindt u ook een overzicht van de voorwaarden en van de winkels waar u de pas kunt besteden.
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: