De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

sc Victoria’04 ING Selectie toernooi

10 mei voetbaldag om nooit te vergeten

10 mei voetbaldag om nooit te vergeten

De eerste editie van het sc Victoria’04 ING Selectie toernooi is afgelopen donderdag, Hemelvaart, in ideale omstandigheden afgewerkt …. en wat een succes.

Het was een geweldig dag en een voetbaltoernooi dat in de historie van onze club nog niet eerder is vertoond. De organisatie en alle betrokken vrijwilligers verdienen een groot compliment. Aan alles was gedacht, waardoor de gehele dag op rolletjes en vlekkeloos verliep.

Om 10 uur gingen de selectie teams van JO9, JO10 en JO11 met elkaar de strijd aan in een poule systeem. Op 6 velden werd de gehele dag door de 57 teams gespeeld in de nieuwe KNVB vormen. Teams van amateur en profclub niveau uit het gehele land waren aanwezig waaronder NEC Nijmegen, De Graafschap, AFC, Feyenoord, UVS, Rijnsburgse Boys, Alphense Boys, Quick Boys, vv Zwaluwen, DHC, VELO, ASWH, RKAV Volendam, FC Utrecht, Xerxes DZB, Wilhelmus, PEC Zwolle, Roda JC, RCL, RBC Roosendaal en KV Mechelen uit Belgie.

Naast het voetbal was er voor alle aanwezingen ook voor vermaak, een natje en droogje gezorgd. DJ Vader en Dion hebben de hele dag met muziek ondersteund, Essies stond er met zijn viskraam, tosties konden bij de Tosti bar worden gekocht, een ijsje van Winzo en zoals altijd waren er de bekende Victoria burgers van de club van Frans van Veen. De sfeer was uitstekend en de betrokkenen clubs spraken hun waardering uit door ook volgend jaar weer graag mee te doen.

Als leuke bijkomstige attractie was ook Dirk Kuijt (als ouder) aanwezig om zijn cluppie Quick Boys aan te moedigen. Dirk heeft de organisatie nog persoonlijk bedankt.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: