Theme picker

Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Basisschool heeft kinderen, ouders en leerkrachten met corona

Visnet gesloten

Visnet gesloten

Ondanks dat landelijk de grootst gemene deler getuigt van een dalende trent qua corona besmettingen blijft basisschool Het Visnet de rest van het schooljaar dicht. Afgelopen maandag 22 juni werd bekend dat twee ouders en één kind besmet zijn geraakt met het coronavirus. Twee leerkrachten zitten al ziek thuis en wachten op de uitslag van de coronatest. In totaal zijn er zes besmettingen vastgesteld.
 

De laatste paar schoolweken zullen nu thuis moeten worden doorgebracht. Dat betekent niet dat de leerlingen lekker hun gang kunnen gaan. Er zal worden overgegaan op thuisonderwijs. Dit na overleg met de GGD en de gemeente.

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker