De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Irado haalt gesnoeid groen na afspraak op

Snoeiroute bekend

Snoeiroute bekend

De zomer weert zich nog altijd moedig, maar het is onomkoombaar: de herfst en de winter staan weer voor de deur, dus het is tijd om je tuin winterklaar te maken. Heb je na het snoeien een hoop snoeiafval over? Maak dan een afspraak voor onze speciale snoeiroute. In Vlaardingen rijden we in september en oktober zes keer:

21 en 28 september
5, 12, 19 en 26 oktober

Je kunt voor deze snoeiroute een afspraak maken via de Irado App, of via de website onder ‘grofvuilafspraak’. Let wel goed op de aanbiedregels:

  • Zorg dat het afval tilbaar is en gemakkelijk via de route is op te halen.
  • Bundel takken aan elkaar, maar let op: gebruik hiervoor geen plastic zakken of plastic touw. Je kunt wel sisaltouw gebruiken.
  • Zorg ook dat het snoeiafval niet te veel en te groot is: niet meer dan 1 kuub, niet meer dan 30 kilo, niet langer dan 50cm en niet dikker dan 25 cm.
  • Leg het snoeiafval op de afgesproken dag tussen 05:00-07:30 aan de doorgaande weg: als je het later buiten legt bestaat de kans dat wij al langs zijn geweest!

Meer informatie op https://www.irado.nl/nieuws/speciale-snoeiroute-vlaardingen-najaar

Heb je meer snoeiafval? Reserveer dan de gratis aanhangwagen bij de milieustraat voor maximaal 2 uur.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker