Theme picker

Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Publiek hindert hulpdiensten tijdens ravage na auto-ongeval

Situatie 2 mannen na ongeval zorgwekkend

Situatie 2 mannen na ongeval zorgwekkend

VLAARDINGEN- Vrijdagnacht rond 23.45 uur raakten op de Van Beethovensingel door nog onbekende oorzaak twee auto’s van de weg. Een van de auto’s, met twee inzittenden, belandde tegen een boom. De twee inzittenden, een man uit Schiedam (61) en een man uit Vlaardingen (52) moesten bevrijd worden door de brandweer, zij raakten zeer ernstig gewond. Hun toestand is zorgwekkend. De inzittende van de tweede auto is met nek- en armklachten naar het ziekenhuis gebracht.

De twee auto’s reden volgens getuigen op hoge snelheid over de Van Beethovensingel, in de richting van de Deltaweg. Door nog onbekende oorzaak raakten zij van de weg. De auto met de twee inzittenden, een man van 52 uit Vlaardingen en een man van 61 uit Schiedam, kwam tot stilstand tegen een boom. De tweede auto schoot via de berm tussen de bomen door, schampte nog een boom en boorde zich daarna in een geparkeerd staande auto op de Nijverheidsweg. De 20-jarige bestuurder uit Vlaardingen liep daarbij verwondingen op aan arm en nek.

Terwijl de hulpdiensten probeerden de slachtoffers te helpen en een goed beeld te krijgen van de situatie, werden zij belemmerd door een groot aantal omstanders. "De omstanders probeerden binnen de afzetting te komen en zich te bemoeiden met het werk. Terwijl de focus op de slachtoffers en het ongeval zou moeten liggen, moesten agenten zich bezighouden met omstanders om te zorgen dat de zorgverleners en onderzoekers hun werk ongestoord konden doen", aldus de politie.

De afdeling Opsporing Verkeer onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken en mensen die camerabeelden hebben waarop de auto’s te zien zijn of die het ongeval hebben vastgelegd, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen via het tipformulier of te bellen met 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel M. 0800-7000.
 

 

1 commentaar(en) op artikel "Situatie 2 mannen na ongeval zorgwekkend"

M.a.w. Racewedstrijdje op de van beethovensingel zoals regelmatig . De toeschouwers bemoeien zich er ook mee . Licht getint ?

Door: Wil stravers Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker