De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Bij Henk Koudijzer

Peter van der Hurk op de koffie

Peter van der Hurk op de koffie

Donderdagmorgen 17 september weer een nieuwe uitzending van het programma “Op de koffie bij Henk Koudijzer’’ bij Omroep Vlaardingen. Met deze keer weer een zeer bijzonder gast, dat is niemand minder dan Nederlands beste en bekendste paragnost, Peter van der Hurk.

De grote doorbraak voor Peter was het winnen van het RTL TV programma ‘’Het Zesde Zintuig’’ daarna is alles in een stroomversnelling geraakt. Afgeladen zalen en theaters met mensen die ademloos luisteren naar wat deze paranormaal begaafde Peter van der Hurk te vertellen heeft. Een lach en een traan is kort samengevat de doelstelling van de shows die worden gegeven door het hele land. Je zou dus kunnen spreken dat Peter een paragnost/entertainer is.

Zoals gezegd dus een bijzondere gast die vroeger ook als zanger optrad op bruiloft en partijen, natuurlijk gaan wij daar wat van laten horen in de uitzending. Ook zal Peter ons bijpraten hoe hij met zijn Mary deze corona periode ondergaat en wat de toekomst plannen zijn.

Luisteren kan via de Fm op 107.8,  DAB+ en www.omroepvlaardingen.nl /live radio met beelden.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker