De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Open Dag Franciscus Gasthuis & Vlietland

Open Dag Franciscus Gasthuis & Vlietland

Op zaterdag 16 maart van 10.00 tot 15.00 uur is het Open Dag bij Franciscus Gasthuis & Vlietland. Zowel Franciscus Gasthuis in Rotterdam als Franciscus Vlietland in Schiedam openen haar deuren voor alle inwoners van de regio, patiënten en (potentiële) collega’s. Bezoekers kunnen deelnemen aan interessante activiteiten, testjes doen, innovaties bekijken, deelnemen aan het zorgdebat en met rondleidingen op plekken komen waar normaal geen toegang is: van laboratorium tot operatiekamer.


Veel te doen en te zien
Het thema van de Open Dag is Mooi Voor Elkaar. Wij zetten de deuren open om iedereen te laten zien en ervaren wat wij in het ziekenhuis doen. U kunt zich op de dag zelf inschrijven voor rondleidingen bij onder andere de Operatiekamers, Radiologie, Kraamsuites, Cardiologie en Apotheek. U kunt in de Centrale Hal langs diverse informatiemarkten en diverse gezondheidstestjes laten uitvoeren, zoals bloedsuiker prikken, longfuncties blazen en BMI meten. Daarnaast kunt u kennismaken met de innovatieve technieken in ons ziekenhuis.

Interesse in werken bij Franciscus Gasthuis & Vlietland?
Onze collega's en recruiters vertellen u graag hoe interessant en bijzonder het is om in een ziekenhuis te werken. De Open Dag biedt behalve voor geïnteresseerden, ook voor scholieren en studenten een mooi aanknopingspunt voor gesprekken over werken en opleiden in de zorg. 

Zorgdebat
Vindt u het interessant om met zorgprofessionals en met voorzitter Raad van Bestuur Marjolein Tasche in gesprek te gaan over enkele zeer actuele thema’s binnen de ziekenhuiszorg? De Cliëntenraad organiseert een interessant debat over de thema’s Spoedeisende Eerste Hulp en digitale communicatie tussen patiënt en hulpverlener. Kom naar het zorgdebat om 11.00 uur in Franciscus Vlietland of om 13.00 uur in Franciscus Gasthuis. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Speciale kinderactiviteiten
Natuurlijk is er ook voor kinderen genoeg te beleven. Zo kunnen zij een prikdiploma behalen, zich laten schminken, dansen in de silent disco en op de foto als dokter of verpleegkundige. Verder kunnen kinderen hun knuffel meenemen om een armpje of beentje te laten gipsen.

Praktische informatie
Om u een kijkje te laten nemen achter de schermen van onze beide ziekenhuislocaties kunt u gratis gebruikmaken van een pendelbusje. Ook is parkeren tijdens de Open Dag gratis op beide ziekenhuislocaties. 

Kijk voor het volledige programma op: www.franciscus.nl/opendag.    

Fotobijschrift: Kom naar de Open Dag op zaterdag 16 maart.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: