De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Asbest vanaf nu goed bewaard geheim?

Oeverbos achter het hek

Oeverbos achter het hek

Het afsluiten van een openbaar gebied is kennelijk een zaak waarin veel ambtelijke geheimen sluimeren. Want: plots is het met asbest en ander puin besmet terrein voorzien van diverse borden waarvan de boodschap luidt: niet betreden. Zijn de diverse instanties tot inkeer gekomen vanwege alle berichtgeving? Is er sprake van een hervonden protocol? Of spelen andere zaken aan dit vervuilde firmament?

Woensdag 6 maart zijn de borden geplaatst. Geheel in het verborgene en niemand is op de hoogte gesteld van dit plots kordate besluit. Vloeit de maatregel voort uit een oplaaiende zweem van menselijkheid die plots leidt tot bescherming van de werknemers van Stroomopwaarts c.s.?

Frappant is dat bezoekers, je blijft ze houden, ondanks alles, de borden botweg opzij slepen en zich alsnog toegang verschaffen. Kennelijk zijn nieuwsgierigheid en burgelijke ongehoorzaamheid groter dan het oeroud instinct tot zelfbehoud.

In ieder geval is gebeurd wat al maanden geleden moest gebeuren: het gewraakte terrein is afgezet. Nu nog de mededeling waarom en de borden worden misschien gerespecteerd.

1 commentaar(en) op artikel "Oeverbos achter het hek"

Zeker bang voor een asbest verzamelaar.

Door: Pieter Groen Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: