Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Oranjepark gelooft erin

Kerkterras

Kerkterras

Op zondag 1 september is er om 10.30 uur op het terrein van het zomerterras in het Oranjepark een oecumenische kerkdienst, onder de naam KERKTERRAS. Vorig jaar was het één groot feest van naar schatting 1100 mensen.

Deze openluchtkerkdienst wordt vorm gegeven door de Protestantse Gemeente te Vlaardingen, deelgemeenschap Willibrord te Vlaardingen van de Goede Herderparochie (Pax Christikerk en H. Lucaskerk) van de Rooms-Katholieke kerk, de Volle Evangelie Gemeente Vlaardingen, Kerk van de Nazarener Vlaardingen, Remonstranten te Vlaardingen en het Leger des Heils Vlaardingen.

Thema van de viering:  ‘Je bent niet alleen’.

Aan de dienst werken o.a. de praiseband van de Kerk van de Nazarener en de Vlaardingen Band van het Leger des Heils Vlaardingen o.l.v. Wim Naujoks en het voor deze dienst gevormde kerkterraskoor onder leiding van  Jaap van Toor mee en bovenal iedereen die van harte meezingt. Er is een crèche voor de allerkleinsten. De collecte is deze keer voor Edukans. Terzijde: bij slecht weer - waar we niet van uit gaan - is de ‘Grote Kerk’  (Markt 63) de schuilkerk.

Zondag 1 september
aanvang: 10.30 uur
Oranjepark (ingang Julianasingel)

Facebook: KerkterrasVld

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen