De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Geen stroomdiefstal en nog geen verdachte aangehouden

Hennepkwekerij Vossiusstraat ontmanteld

Hennepkwekerij Vossiusstraat ontmanteld

De gemeente Vlaardingen en de Politie Eenheid Rotterdam hebben op vrijdag 7 februari 2020 naar aanleiding van een waterlekkage bij onderburen een hennepkwekerij aan de Vossiusstraat ontdekt en daarna ontmanteld. Er is een kwekerij met 128 hennepplanten gevonden.

De gemeente Vlaardingen heeft direct opdracht gegeven voor de ontmanteling van de hennepkwekerij. Na de ontmanteling zijn de gebruikte apparatuur en de henneptoppen ter plaatse vernietigd. Er was geen sprake van stroomdiefstal en er is nog geen verdachte aangehouden.

Risico’s

De ontmanteling is onderdeel van de bestuurlijke aanpak hennepteelt, die sinds 1 januari 2009 actief is om overlast van hennepkwekerijen te bestrijden. De gemeente Vlaardingen werkt samen met politie, Stedin en woningcorporaties aan het bestrijden van hennepkwekerijen. Hennepkwekerijen vormen een risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Vaak gaan er criminele organisaties achter schuil. Meer informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook bij de gemeente kunt u meldingen doen via handhaving@vlaardingen.nl of via de Buitenlijn www.vlaardingen.nl/buitenlijn.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: