De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Workshops in de Maakplaats

Gratis jeugdactiviteiten

Gratis jeugdactiviteiten

Zaterdag 19 september kunnen kinderen vanaf 7 jaar leren programmeren in Scratch in de Bibliotheek Den Hoorn. Je leert leuke games en animaties ontwerpen met Scratch samen met leeftijdsgenootjes. Vanwege de Corona maatregelen is het helaas niet mogelijk voor ouders om mee te komen. Het is superhandig om van tevoren een account aan te maken op: https://scratch.mit.edu/ en je wachtwoord te onthouden zodat we meteen aan de slag kunnen.

Workshop Micro:Bit
Op woensdag 23 september geeft Kite educatie in de Bibliotheek Maassluis de workshop Micro:Bit. Tijdens deze superleuke workshop ga jij je eigen ontworpen poster maken die reageert op aanraking en muziek.

Deze poster wordt van papier, verf en tape. Daarna voeg je er wat technologie aan toe. Met behulp van Micro:Bit ga je zorgen dat je poster reageert op aanraking en muziek.

Lijkt je dit leuk? Meld je dan snel aan!

Alle activiteiten in de Maakplaats en de voorleesuurtjes zijn gratis, ook voor niet-leden. In verband met de corona-regels is aanmelden van te voren nodig. Reserveer kaartjes via onze website www.debibliotheekdeplataan.nl (agenda Maakplaats) of aan de balie in de Bibliotheek.

Ben je nog geen lid van de Bieb? Tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis!

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker