Theme picker

Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Coronavirus: Vlaardingen volgt ontwikkelingen

Coronavirus: Vlaardingen volgt ontwikkelingen

Op vragen van De Vlaardinger naar aanleiding van de huidige uitbraak en opmars van het coronavirus kregen we enige antwoorden van de gemeente.

'Wij worden door de GGD Rotterdam-Rijnmond voortdurend geïnformeerd over de laatste stand van zaken en alle ontwikkelingen rondom het coronavirus. De GGD voert allerlei werkzaamheden uit om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op een eventuele uitbraak in Nederland. Zo wordt o.a. in Rotterdam een locatie gezocht voor de opvang van mensen die in quarantaine moeten als het virus in Nederland opduikt.

Verder zijn wij als regiogemeente vertegenwoordigd in een Kernteam Infectieziekten waarin vertegenwoordigers van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, politie, GHOR, GGD, gemeenten, huisartsen, ziekenhuizen, ambulancezorg en Havenbedrijf Rotterdam regelmatig overleg hebben over de ontwikkelingen.

Wij nemen in Vlaardingen op dit moment geen maatregelen, maar volgen de situatie op de voet. De ontwikkelingen veranderen op dit moment elke dag. Het heeft geen om zin om vooruit te lopen op mogelijke situaties die ontstaan.

Tip voor Vlaardingers die vragen hebben over het coronavirus: bekijk de website van de GGD https://www.ggdrotterdamrijnmond.nl/nieuws/coronavirus/.'

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker