Theme picker

Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Chinezen na jaarwisseling

China Garden achter op schema

China Garden achter op schema

Afgelopen woensdag 4 september is Chinees Restaurant China Garden, in de volksmond beter bekend als 't Platje, eindelijk van haar basale status verlost. Na enige technische strubbelingen en tegenvallers groeit de stalen constructie nu gestaag. Het ijzeren geraamte met de verdiepingsvloeren zal binnen enkele weken geheel tastbaar zijn.

De culinaire opening zal helaas kerst 2019 niet meer lukken. Achter de schermen is het bouwteam druk bezig om te proberen waar mogelijk de achterstand kleiner te maken. Vooralsnog is de opening gepland in het komend voorjaar 2020. Met enig geluk (waar global warming al niet goed voor is) kunnen de tegen die tijd geheel uitgehongerde gasten met zijn allen heerlijk het dakterras op.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker