De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Altijd leuk voor jong &oud

Biebpietenfeest

Biebpietenfeest

In de bibliotheek in het centrum van Vlaardingen was afgelopen zaterdag 30 november het spetterende Biebpietenfeest. Ruim 700 bezoekers, groot & klein hebben diverse activiteiten bezocht.

Samen met de pieten konden de kinderen knutselen, sjoelen, zich laten schminken of deelnemen aan het Pietenparcours, een hindernisbaan die die door de organisatie Vlaardingen in de Beweging was bedacht.

Uiteraard werd er ook voorgelezen en veel sinterklaasliedjes gezongen door het Kinderkoor Villa Voice, Everlyne en de muziekpiet. De afsluiting van de middag werd verzorgd door de Hoepelpiet. De kinderen gingen naar huis met het Pietendiploma én met de wetenschap dat de bieb een leuke plek is om naar toe te gaan!

Tijdens het feest was er gratis koffie of thee voor de ouders/opvoeders. En ook voor de dorstige kelen van de kinderen werd gezorgd. Natuurlijk met wat lekkers erbij.

Het feest werd georganiseerd met hulp van Un1ek Onderwijs & Opvang.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker