De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Voetbalvereniging CION bereikt mijlpaal

Voetbalvereniging CION bereikt mijlpaal

Met “maar” 4 heren en 1 dames team en ongeveer 120 leden is CION duidelijk geen grote speler binnen het amateurvoetbal landschap. Op social media behoort CION inmiddels bij de grootste, al dan niet de grootste. Het motto: ’Groot geworden door klein te blijven’ gaat dan ook niet op in dit digitale tijdperk. 

Met ruim 1100 volgers op Twitter, waar tussenstanden, uitslagen en nieuws op wordt gedeeld, behoort CION in de Waterweg tot de top. 

Op Instagram is het nog niet zo lang geleden door de magische grens van 1000 volgers geschoten. Op Instagram vooral mooie fotoreportages, foto’s uit de oude doos en een flinke dosis humor in de storyline. Met 1000 volgers behoort CION dan ook tot de grote Instagram accounts in onze regio.  

En met klap op de vuurpijl is CION vanaf heden de enige voetbalvereniging, en dus de grootste, die over de 2000 volgers op Facebook is gegaan in regio.

Een mijlpaal waar CION als kleine vereniging trots op is! Momenteel is CION op Facebook bezig lokale ondernemers en andere amateurclubs te helpen door hun berichten te delen, en hoopt het zo ook een steentje bij te kunnen dragen in deze moeilijke tijd.  

Top 10 Facebook: (volgers)

  1. CION (2000)
  2. SVV (1900)
  3. Excelsior Maassluis (1800)
  4. BVV Barendrecht (1700)
  5. MVV’27 (1500)
  6. vv Zwaluwen (1500)
  7. sv CWO (1500)
  8. FC Maense (1500)
  9. vv Kethel Spaland (1500)
  10. vv Capelle (1500)
 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker