De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Lui lezen vanuit huis

Vierde digitale Fit Vlaardingen magazine

Vierde digitale Fit Vlaardingen magazine

Hierbij ontvangt iedere lezer het vierde digitale Fit Vlaardingen magazine van dit jaar. Klik op https://www.fitvlaardingen.nl en je kunt lekker lezen zonder transpireen.

Het Fit Vlaardingen Magazine staat weer vol met leuke en gezonde activiteiten. Wat dacht u van een dagje schaatsen op de geweldige ijsbaan die we dit jaar in Het Hof kunnen bewonderen of lekker Bowlen in de feestmaanden bij DOK 99. Uiteraard leest u ook hoe u u de overtollige kilootjes er weer kan af sporten bij Sportcentrum Vlaardingen of de Polderpoort.  Dagje weg met de kinderen of kleinkinderen? Kinderspeelparadijs De Beestenboel is dan de “Place to Be."

Lees ook de verhalen hoe vriendschap en kameraadschap Cion letterlijk uit de as lieten herrijzen, de fusie van de Vlaardingse Gymsport vereniging Dynamiek een feit werd en maak kennis met de handbal vereniging S.C. Twist.

Kortom weer voldoende leesvoer om de feestdagen door te komen. Vanaf de eerste week december zullen de Fit Vlaardingen magazines ook weer Gratis verkrijgbaar zijn bij de diverse sportverenigingen, buurthuizen en overige verdeelpunten in Vlaardingen. Op de site van het Fit Vlaardingen magazine kunt u de locaties vinden waar u de glossy versie van het blad kunt vinden.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker