De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Een eenvoudige overwinning

Victoria’04-Excelsior R. eindigt 8-1

Victoria’04-Excelsior R.  eindigt 8-1

Een eenvoudige overwinning in het tweede bekerduel voor Victoria’04, dat Excelsior R. op alle fronten wist af te troeven. Met de regelmaat van de klok werd de score opgebouwd. De teller stopte bij 8 treffers.

In het begin zag het er niet naar uit, dat Victoria’04 een grote overwinning zou gaan behalen. Excelsior R. bood goed tegenspel, maar de Rotterdamse aanval stokte in de hechte Vlaardingse achterhoede. Aan de overzijde gaven de bezoekers zoveel ruimte weg in de achterste linie, waarvan de thuisclub volop mocht profiteren. In de omschakeling zocht Victoria’04 de snelle spitsen, die keer op keer de diepte werden ingestuurd. In de 20ste minuut opende Victoria’04 de score via een door Nailey Girigorie benutte strafschop. Tien minuten daarna prikte Miquel Asmus na een scrimmage de bal beheerst binnen: 2-0. Kort hierna liep de vrij staande Denzel Asmus de bal in het doel na goed voorbereidend werk vaan Nailey Girigorie: 3-0. Kort voor de pauze bracht Roy Meerten de ruststand op 4-0.

Na de pauze ging Victoria’04 door op de ingeslagen weg. Het mat spelende Excelsior R. werd telkens afgetroefd door de sterk spelende thuisclub en met lange ballen werden de spitsen gezocht. Een counter bracht Denzel Asmus in kansrijke positie, die beheerst afrondde: 5-0. Uit een vrije trap scoorde Excelsior R. tegen na een slippertje van doelman Jochem van der Hoff: 5-1. Vijf minuten later was het echter weer raak voor Victoria’04. Michael Blok rondde beheerst af na een snelle tegenaanval: 6-1. In de slotfase deed Roy Meerten nog van zich spreken door twee keer te doelpunten om de eindstand te brengen op 8-1.

Opstelling Victoria’04: Stijn Smit (46: Jochem van der Hoff), Michael Blok, Robbin Winsveen (60: Rémon van Prooijen), Jordi de Kimpe (75: Kian Rienks), Jurre Janson (60: Osman Ünnu), Denzel Asmus, Nailey Girigorie, Roy Meerten, Miquel Asmus (46: Jur de Visser), Joep Cats, Michael Blok.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker