De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Voetballend broederschap

Tim en Jesper Gudde naar VFC (zo)

Tim en Jesper Gudde naar VFC (zo)

VLAARDINGEN - Het is de technische commissie van VFC gelukt om Tim Gudde terug te halen naar VFC (zo). De technische middenvelder bewandelde 3 seizoenen geleden nog de omgekeerde weg. Ook Jesper Gudde zal neerstrijken aan de sportlaan.

Tim is oud speler van VFC en heeft altijd warme contacten onderhouden. Na Excelsior Maassluis speelde Tim voor Excelsior ’20, Rozenburg, VFC en Zwaluwen, de ploeg waar hij dit seizoen voor uitkomt. Tim kende vele successen bij VFC, waaronder het kampioenschap in 2014.
   Jesper zal de technische staf aanvullen in het kader van zijn TC 2 cursus. Daarnaast zal hij, waar mogelijk, mee gaan trainen om weer fit te worden nadat hij was gestopt vanwege een blessure. 

Dion van Berkel en Michael Shu hebben aangegeven ook volgend jaar het shirt van VFC (zo) te willen dragen. van Berkel kwam afgelopen seizoen over van Kethel Spaland, Shu kwam over van Westlandia.

Vanuit de roemruchte jeugdopleiding van VFC zal buitenspeler Danny Hijmans behouden blijven voor de zondag selectie. Danny debuteerde dit seizoen al bij VFC (zo) en zal, net als vele jeugdspelers, de kans krijgen een basisplaats af te dwingen bij VFC (zo).

Door het opstarten van een representatief 2e zondag elftal bij VFC, is VFC nog op zoek naar enkele selectie spelers. Aansluiten bij de zondag selectie van VFC? Neem contact op: vtz@vfcvlaardingen.nl.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: