De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Sponsoravond VFC

Sponsoravond VFC

Op vrijdag 29 maart 2019 houden de Vrienden van VFC een netwerkavond voor onze sponsoren en speciaal genodigden. Tijdens deze avond heeft u de gelegenheid om in een informele sfeer te netwerken en te genieten van een leuke avond. Deze avond zal in het teken staan van ‘Bouwen aan de toekomst’.

Als gastsprekers ontvangen we Bas van Loenen, hoofdtrainer van VFC zaterdag 1, en Eric Teunisse, oud trainer van VFC zondag 1. 

Aanvang 20.30 uur, de kantine is vanaf 19.45 uur geopend.
Wij stellen u in de gelegenheid een introducé mee te nemen.
U kunt zich aanmelden via: sponsoring@vfcvlaardingen.nl .


Bas van Loenen
Als speler doorliep Bas de gehele jeugdopleiding van de club en debuteerde in het eerste elftal van VFC. Ook als trainer doorliep Bas de gehele jeugdopleiding en trainde hij vrijwel alle selectie elftallen van de verschillende leeftijdscategorieën. Momenteel is Bas trainer van VFC zaterdag 1 en maakt hij deel uit van het technisch hart van VFC.

Begonnen als uitvoerder op het tropische eiland Sint-Maarten was Bas druk met het oplossen van clashes buiten. Hierna is Bas aan de slag gegaan bij Van Hattum en Blankevoort / Volker InfraDesign. Hier heeft hij onder andere gewerkt aan de A4 tussen Vlaardingen en Delft. Tijdens deze avond zal Bas een presentatie geven over dit project.

Eric Teunisse
Als oud hoofdtrainer en coach van VFC zondag 1 speelt sport een belangrijke rol in het leven van Eric Teunisse. In die rol is hij constant bezig de kwaliteiten van de individuele spelers boven tafel te krijgen en hier vervolgens een team van te maken dat een gezamenlijk doel voor ogen heeft. In de sport geldt dat een goede samenwerking tussen de individuele spelers meer oplevert dan de som der delen.

Eric Teunisse was in zijn werkzame leven in het onderwijs verbonden aan het Montessorionderwijs. Na groepsleerkracht en adjunct-directeur was hij lange tijd directeur van een succesvolle school in Rotterdam

Als trainer bij Octo begeleidt Eric directeuren, ontwikkelt hij studiedagen op maat en geeft hij teamtrainingen. In zijn visie wordt er in het onderwijs veel te weinig gebruik gemaakt van de kwaliteiten die er onder teamleden zijn. Zijn passie ligt dan ook in het ontwikkelen, verbeteren en implementeren van onderwijsprogramma’s waarin het teamproces een belangrijke rol speelt. In zijn werkwijze is veel ruimte voor creatieve werkvormen en maakt Eric veel gebruik van multimedia toepassingen.

Naast zijn werkzaamheden voor Octo is hij een van de oprichters en coaches van Move a-Head. Dit is een succesvolle lesmodule voor leerlingen van zowel het basis- als het voortgezet onderwijs.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: