De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Een internationaal toernooi met deelname van profclubs uit binnen- en buitenland

sc Victoria'04 - Jan Bouman Toernooi

sc Victoria'04 - Jan Bouman Toernooi

De zomervakantie is nog maar net begonnen maar bij sc Victoria'04 kijkt men al uit naar de start van het nieuwe seizoen. Op zondag 6 september staat het jaarlijkse Jan Bouman U11 toernooi op het programma, een internationaal toernooi met deelname van profclubs uit binnen- en buitenland.

Het toernooi is een eerbetoon aan de inmiddels 81-jarige Jan Bouman, ex-speler van Fortuna Vlaardingen de voorloper van sc Victoria'04, waar Jan nog altijd een trouwe bezoeker is .

In september staat de 3e editie van het toernooi op het programma met als grote publiekstrekker Club Brugge. De Belgische kampioen sluit voor het eerst aan op het toernooi waaraan ook veel andere profclubs meedoen uit Nederland, België en Duitsland zoals FC Utrecht, SBV Excelsior, FC Emmen, PEC Zwole, FC Twente/Heracles voetbalacademie, KVK Kortrijk, St. Truiden, KV Mechelen en Alemannia Aachen.

Op de toernooi dag zijn er extra COVID-19 maatregelen, zoals aangepaste looproutes en natuurlijk de 1,5 meter afstand.

Wil je op zondag 6 september komen kijken naar topvoetbal op de vlaardingse velden, volg dan goed de regels op en dan wordt het toernooi wederom een mooi succes voor alle deelnemers en bezoekers!

Wil jij ook komen voetballen bij sc Victoria'04, stuur dan een mail naar henk.vdzanden@scvictoria04.nl en vraag om een vrijblijvende oefentraining vanaf 22 augustus.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker