De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Met een voldaan gevoel naar huis

Prima prestaties turnsters VG Dynamiek

Prima prestaties turnsters VG Dynamiek

Afgelopen zaterdag hadden de turnsters van VG Dynamiek een wedstrijd in Naaldwijk.

In de eerste ronde hebben de Pupil 2 D1 en de Jeugd 1 D1 hun wedstrijd gedraaid. Hierbij is Esmee Boekkooi 4e geworden met een totaal van 41.80 punten. Esmee is zelfs 1e geëindigd op brug. Charlotte Quak is 10e geworden met 37,00 punten en Carlyne van der Valk is 7e geworden met 40.93 punten. De balk van Carlyne ging wat minder goed, maar ze is als 2e geëindigd op vloer.

In ronde 2 hebben de junioren E en senioren D hun wedstrijd gedraaid. Hierbij is Manouck van der Plaat knap 1e geworden 43.10 punten. Nina Zwamborn is, ondanks dat vloer niet helemaal goed ging, 3e geworden met 39.85 punten. Lynn van der Vliet is 4e geworden met 39.75 punten. Hierbij is Lynn 2e geëindigd op brug en Dianne Hamersma is 9e geworden met 38.10 punten.

De senioren hebben het ook goed gedaan. Madeleine Mocnik is 4e geworden met 40.15 punten. Madeleine is zelfs 1e geëindigd op vloer en balk. Padmè Broekmans is 5e geworden met 39.75 punten en is 2e geëindigd op brug. Florien Nuijttens is 7e geworden met 38.55 punten.

De turnsters zijn na deze dag weer met een voldaan gevoel naar huis gegaan. Ze hebben het allemaal goed gedaan!

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker