De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Sportieve Januskop rond de rust

Overmaas - Victoria'04 2-11 (2-2)

Overmaas - Victoria'04 2-11 (2-2)

Op het jaloers makend prachtig mooie sportcomplex van Overmaas behaalde Victoria’04 een ruime overwinning. In een wedstrijd met twee gezichten liet het zich in eerste instantie niet aanzien, dat de dubbele cijfers zouden worden behaald. Na de 2-2 bij rust walste Victoria’04 over de tegenstander heen: 2-11.

Tegen het laag op de ranglijst staande Overmaas kwam Victoria’04 vrij snel op een 0-1 voorsprong door een treffer van Michael Blok. Naar mate de wedstrijd vorderde in de eerste helft kwam Overmaas enkele keren gevaarlijk door. Aan de overzijde kreeg Denzel Asmus tot twee keer toe de kans om de score uit te breiden. In de 25ste minuut kwam Overmaas terug tot 1-1. Na een slecht weggewerkte hoekschop werd de bal snoeihard achter doelman Cliff Westdijk geschoten. Tien minuten hierna bracht een snelle omschakeling de bal bij Michael Blok, die beheerst afrondde: 1-2. Maar binnen enkele keren was het weer gelijk. Een onoplettendheid in de achterhoede van Victoria’04  gaf een vrije doortocht naar het doel van de bezoekers, die eindigde met een tweede doelpunt voor Overmaas: 2-2. Kort voor de rust behoedde sluitpost Cliff Westdijk Victoria’04 voor een achterstand na een gevaarlijke kopbal.

Na de pauze kwam een gemotiveerder Victoria’04 sterk uit de startblokken. Overmaas  werd vanaf de aftrap overrompeld om topscorer Nailey Girigorie in stelling te brengen: 2-3.  In de 55ste minuut kopte Bob Planken de bal uit een hoekschop voorlangs het doel van Overmaas. In de rebound scoorde Nick van Santen beheerst: 2-4.  Bij Overmaas verdween het geloof in eigen kunnen en de thuisclub bood weinig tegengas. Met de regelmaat van de klok mocht Victoria’04 werken aan het verbeteren van doelsaldo. Keer op keer werd Overmaas van het kastje naar de muur gestuurd. Doelpunten van Donny van Balen, Nailey Girigorie en Michael Blok deden de teller stoppen bij 2-11.

Opstelling Victoria’04: Cliff Westdijk, Dilan Ali, Nick van Santen, Bob Planken, Jur de Visser (80: Osman Unnu), Jordi de Kimpe, Calvin Jongejan (85: Robert Post), Denzel Asmus, Donny van Balen, Michael Blok, Nailey Girigorie.
Doelpunten Victoria’04: Michael Blok (0-1, 1-2, 2-11), Nailey Girigorie (2-3, 2-7, 2-9, 2-10), Nick van Santen (2-4), Donny van Balen (2-5, 2-6, 2-8).

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: