De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Na maanden voorbereiding en 3 weken hard werken

Nieuwe tennisbanen bij VLTC

Nieuwe tennisbanen bij VLTC

Zondag 30 september zijn de nieuwe banen en het nieuw ingerichte clubgebouw feestelijk geopend tijdens de start van de clubkampioenschappen.

Na maanden voorbereiding en 3 weken hard werken, liggen er 7 vernieuwde banen, inclusief nieuwe netten en bankjes.  Het clubhuis is, dankzij een enthousiaste groep vrijwilligers, gemoderniseerd en heeft een volledig nieuwe look gekregen. Alle banen en het clubhuis zijn in 2018 voorzien van ledverlichting nadat we in 2016 zonnepanelen op het dak gelegd hebben. VLTC is nu helemaal klaar voor de toekomst.

Voorzitter van Setten over de opening: “We zijn trots op de slagkracht, de expertise en de verbondenheid binnen VLTC. Het is goed om daar even bij stil te staan. Daarnaast is het fijn dat we een goede samenwerking met TV Holy hebben. Zij waren bereid enkele banen beschikbaar te stellen voor onze leden, tijdens de renovatie van onze banen. Een mooi voorbeeld van hoe verenigingen elkaar kunnen helpen”.         

Actie voor nieuwe leden
Voor nieuwe leden hebben we in verband met onze nieuwe banen een leuke actie. Als je nu lid wordt betaal maar € 50 tot het eind van het jaar. Een mooie manier om kennis te maken met tennis en het gezellige VLTC. Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen op VLTConline.nl.

 

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker