De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Bij de zaterdag selectie

Nieuwe spelers sluiten aan bij sc Victoria’04

Nieuwe spelers sluiten aan bij sc Victoria’04

Victoria’04, de TC, hoofdtrainer Warry van Wattum en staf/begeleiding zijn blij dat komend seizoen Joep Cats, Kian Rienks, Jochem van der Hof, Mohammed Benomar en Zjiyar Kaiwan bij de Victoria zaterdag selectie aansluiten.

Joep Cats

Joep begon met voetballen bij Victoria waarna hij vanaf de E tot en met de A-selectie alle hoogste teams van Zwaluwen heeft doorlopen. Joep is een veelzijdige middenvelder met een prima spelinzicht. In de jeugd kwam hij uit voor verschillende regio-elftallen van de KNVB.

Kian Rienks

Kian speelde zijn hele leven bij Zwaluwen en is een rechtsbenige verdediger. Hij kan zowel centraal als rechtsback uit de voeten. Kian kwam in de jeugd ook uit voor verschillende KNVB-jeugdteams.

Jochem van der Hof

Jochem speelde met zowel Joep als Kian in diverse teams bij Zwaluwen en de KNVB-jeugdteams. Jochem is een keeper met hoofdklasse ervaring, bij Zwaluwen een aantal jaar 2e keeper van het 1e elftal. Jochem komt over van DVO’32.

Mohammed Benomar

Mohammed is afkomstig van PPSC. Vorig seizoen heeft hij indruk gemaakt toen hij tegen Victoria speelde, daarom zijn we blij dat hij komend seizoen voor Victoria wil uitkomen. Voor PPSC heeft hij bij de senioren van CWO gespeeld. Tevens heeft hij divisie zaalvoetbal gespeeld.

Zjiyar Kaiwan

Zjiyar heeft in de jeugd bij DVO en Deltasport gespeeld, daarna is hij een tijdje gestopt. Hij miste het voetbal en kent meerdere jongens binnen de Victoria selectie, de reden dat hij het voetbal weer wil oppakken bij Victoria.

We verwelkomen deze jongens van harte bij onze club en wensen hun veel succes en plezier!

De TC van s.c. Victoria ‘04

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker