De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Vier de vakantie

Kom naar Buiten bij de Kulk deze zomer!

Kom naar Buiten bij de Kulk deze zomer!

Bij zwem- en recreatiebad en Brasserie De Kulk zijn er superleuke veranderingen! Deze zomer kun je heerlijk terecht op de verschillende terrassen en in de tuin rondom het zwembad. De buitenruimte is nu gratis open en toegankelijk voor gasten, ook als je niet komt zwemmen. Een unieke plek in Vlaardingen die echt moet ontdekken.

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de buitenruimte rondom het zwembad. Je kunt er nu heerlijk ontspannen, eten en drinken met je gezin met vrienden, zonnen in de ligweide en diverse activiteiten ondernemen. Er zijn ligbedden geplaatst, het meubilair van de terrassen is vernieuwd en er is uiteraard de mogelijkheid om een heerlijk hapje te eten van de lunchkaart van de Brasserie. Voor de kinderen is er een air trampoline. Ook liggen er twee prachtige elektrische sloepjes voor de deur waarmee je door Vlaardingen kunt varen of de Vlieten richting Maassluis en Schipluiden kunt verkennen. En ben je een rondje aan het fietsen, wandelen of aan het varen in Vlaardingen of omgeving; ook dan ben je van harte welkom bij #BuitenbijdeKulk.

In Brasserie de Kulk zijn er gepaste maatregelen genomen om jou als gast veilig en prettig te kunnen ontvangen en te verwennen met lekkere gerechten. De komende periode wordt er extra aandacht gegenereerd voor de vernieuwde terrassen en de tuin van de Brasserie onder het motto: Buiten bij de Kulk!

Uitnodiging

Kom aanstaande zaterdag 18 juli naar de Kulk. We vieren de start van de zomer met een DJ vanaf 14.00 uur.

Deel je foto op social media met #buitenbijdekulk en win een gratis lunch.

 

 

1 commentaar(en) op artikel "Kom naar Buiten bij de Kulk deze zomer!"

Wat supergoed van de kulk, dit hadden we nodig in Vlaardingen.

Zullen zeker veel mensen gebruik van gaan maken ( heerlijk)

Door: Ria Muskens Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker