De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Hij neemt vanaf het nieuwe seizoen het stokje over van Raymond de Romph

Jesper Gudde nieuwe hoofdtrainer VFC Zondagselectie

Jesper Gudde nieuwe hoofdtrainer VFC Zondagselectie

Goed nieuws! De zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer voor de Zondagselectie hebben we afgerond en we zijn blij om te melden dat we een bekende aan ons kunnen binden: Jesper Gudde.

Nu nog speler in de Zondag 1, maar hij neemt vanaf het nieuwe seizoen het stokje over van Raymond de Romph.

Er zijn meerdere aanmeldingen geweest voor de rol als hoofdtrainer. We hebben met 3 kandidaten gesprekken gevoerd. Alledrie de kandidaten hadden een goed verhaal. Jesper sprong er echter, ondanks zijn jonge leeftijd, boven uit met een helder en gedetailleerd verhaal.

Jesper Gudde, geboren en getogen in Maassluis doorliep de gehele jeugdopleiding bij Excelsior Maassluis en speelde vervolgens daar 5 jaar in de A-selectie. Hij vervolgde zijn weg bij Zwaluwen en had een uitstapje van 1 jaar naar topklasse club RVVH. Sinds dit seizoen maakt Jesper deel uit van de Zondagselectie van VFC.

Jesper is ook buiten het voetbalveld druk met voetbal: Hij werkt als Manager Football bij SciSports. SciSports is een Football Data Intelligence bedrijf waarmee wij alle professionele voetbalclubs in de wereld kunnen helpen op het gebied van scouting. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf FFF opgezet samen met vrienden (Robin Hofman, Leon Krznaric, Mario Nijgh en Tim Gudde).

Afgelopen jaar heeft hij zijn UEFA-B cursus afgerond en kan hij de overstap naar trainer maken. “Het is voor mij een grote eer om mijn trainerscarrière te beginnen bij de grootste vereniging van de Waterweg. Ik wil mezelf verder ontwikkelen als trainer en in het leidinggeven aan een grote groep mensen. Ik hoop de groep mee te nemen mijn visie en werkwijze om de doelstelling van de club te bewerkstelligen,” aldus Jesper.

Bert van Saus (bestuurslid Voetbaltechnische Zaken), die mede het traject begeleidde: “Het verhaal en visie van Jesper is er een, waarvan wij denken dat dit een positieve bijdrage zal leveren aan de huidige spelersgroep. Ook zijn open houding ten aanzien van het doorstromen van eigen jeugd zien wij als iets positiefs voor VFC. Daarnaast kennen wij Jesper goed en weten we wat we aan hem zullen hebben. Kortom, we zijn blij dat we Jesper aan boord hebben.”

 

--

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: