De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Onverwachte ''aankoop''

Giliano Wijnaldum naar CION

Giliano Wijnaldum naar CION

Met trots weet CION te melden dat Giliano Wijnaldum het aankomende seizoen in het shirt van CION is te bewonderen. De 27 jarige linksback kwam in het verleden o.a. uit voor AZ, Sparta en Willem 2. Bij CION spreken ze dan ook met trots over deze onverwachtse “aankoop”.

Het gaat er niet om wie je bent maar wie je kent is dan ook een passend motto. Door de vriendschap met technische man Sebas Verburgh leek het “Gilly” Wijnaldum een fantastisch plan om zijn eerste stappen binnen het amateurvoetbal te zetten bij huidig derdeklasser CION.

Nieuwbakken CION trainer Ricky van den Bergh is dan ook erg blij met deze nieuwe aanwinst maar benadrukte ook dat het belangrijker is dat van de huidige groep de echte CION jongens gebleven zijn.

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker