De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Twee echte CION mensen

Gastheer en gastvrouw Van de Water ontvangen gasten

Gastheer en gastvrouw Van de Water ontvangen gasten
Met trots kunnen kan CION u melden dat ze vanaf dit huidige seizoen een heuse gastheer en gastvrouw in onze bestuurskamer hebben. Ze zullen de vereniging vertegenwoordigen en het bestuur van de tegenpartij ontvangen tijdens thuiswedstrijden van het vlaggenschip. 
ONTVANGSTRUIMTE

Niemand minder dan oud CION voorzitter en erelid Leo van de Water en zijn lieve vrouw Toni zullen onze gasten ontvangen. We zijn dan ook erg trots dat deze twee echte CION mensen deze taak op zich willen nemen. Momenteel zijn we druk doende van de bestuurskamer een gezellige ontvangstruimte van te maken.

Dhr en Mevr van de Water, die al sinds juli 1968 zijn getrouwd, hebben in het verleden al hun strepen verdiend als vrijwilligers binnen de vereniging CION

CLUBLIEFDE

Via een vriend begin 70er jaren kwam Dhr En Mevr van de Water het complex oplopen en is er ondanks diverse aanbiedingen van andere verenigingen om een bestuursfunctie te bekleden is hij CION altijd trouw gebleven. Weer of geen weer ze stonden langs de lijn als supporter als het vlaggenschip weer thuis speelde.

Later in het seizoen komen we er verder op terug over de geschiedenis en de relatie tussen CION en Dhr en Mevr van de Water

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker