De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

0-2 winst op SNS

DVO’32 naar 2e ronde districtbeker

DVO’32 naar 2e ronde districtbeker

Vandaag in Stad aan het Haringvliet moest DVO’32 de 3e wedstrijd in de poulefase van de districtbeker afwerken. Met 6 uit 2 volstond een gelijkspel om de 2e bekerronde te bereiken , welnu dat lukte, DVO had gaandeweg de wedstrijd minimaal 80 a 85% balbezit, kreeg 12 corners en speelde haast alleen op de helft van de tegenstander, het had wel wat weg van een handbalwedstrijd alles rond de cirkel.

Echter SNS verdedigde zeer compact en gaf haast geen ruimte weg zodat de Vlaardingers zich steeds klem liepen in de drukte. Zelfs toen DVO met 11 tegen 10 kwam te spelen ( rood voor SNS zijn nummer 12 na een flinke charge op Nick Rutten ) wist de equipe van oefenmeester Ben Hoogwerf de opening niet te vinden. Gevaarlijk voor het hok van doelman Mario Stark werd het echter nooit. 1 enkele keer en toen stond het al 0-1 voor DVO’32 na een prachtige vrije trap van Floris Keizerwaard die het leder subliem in het kruis deponeerde mocht de thuisploeg zich beklagen toen Nick Rutten de bal ongelukkig tegen zijn arm kreeg in het 16 meter gebied. De scheids wuifde de protesten echter terecht weg, je kan je arm niet ineens amputeren, dus allah. Diezelfde Nick Rutten kopte de 0-2 uit een corner van Tim van der Hoeven op het scorebord en dat was het dan wel,het was vandaag best wel een lastig potje tegen een opponent die weigerde te voetballen en zich helemaal ingroef. Maar de winst is toch daar en dat was verdiend. DVO lijkt klaar voor de competitie, te beginnen volgende week zaterdag aan de marathonweg tegen vv.Rhoon. Dus voor nu gegroet en tot volgende week.

Zaterdag 12 September 2020 poulewedstrijd Districtbeker

Aanvang 14.30 uur SNS-DVO’32 0-2 (0-0)

Scheidsrechter vandaag was de heer Visker

Scoreverloop: 67e 0-1 Floris Keizerwaard, 84e 0-2 Nick Rutten.

Opstelling DVO’32: Mario Stark, Atakan Karacoskun (c.) (18e Robin den Breems), Daan ten Broek (56e Pieter van der Veen), Niko van Meijeren, Jan Jaap van den Berg (56e Mark Verkade) , Nick Rutten, Wassim Elmoussaoui (69e Emre Cicek), Tim van der Hoeven , Colin Pleijsier, Gert Jan van der Veen, Floris Keizerwaard.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker