De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Twist komt weer in het ritme

De Danaïden - S.C. Twist 16-17

De Danaïden - S.C. Twist 16-17

Afgelopen zaterdag stond alweer de 1e return wedstrijd op het programma en wel tegen KZ De Danaïden uit Leiden. De thuiswedstrijd hadden we op zicht redelijk makkelijk gewonnen met 20-16.

Het begin van de wedstrijd ging gelijk op. Twist was wel de bovenliggende party alleen De Danaïden is een taaie ploeg en had op elk doelpunt van Twist in de eerst volgende aanval meteen een antwoord. Na een kwartier stond er een stand van 5-5 op het bord.  Door geduldig te blijven spelen en niet meteen de eerste de beste kans te pakken, liep Twist langzaam uit naar 8-10. De laatste 8 minuten wist Twist nog 3 maal te scoren en De Danaïden mooi van het scoren af te houden. Dus de rust werd bereikt bij een 8-13 voorsprong.

De tweede helft was nog maar 5 minuten oud en Twist stond 6 doelpunten voor 9-15. Echter hierna stokte het scoren compleet bij Twist, terwijl ze zich wel mooie kansen wisten te creëren, maar ze wilde er niet meer ingaan. De Danaïden kwam langzaam aan steeds dichterbij en Twist verzuimde om de wedstrijd echt op slot te gooien alhoewel ze wat spel aan gaat nog steeds de betere waren. Alleen je moet ze er nog wel steeds ingooien. En hierdoor stond het met nog maar 5 minuten te gaan 16-17. Nog wel steeds in het voordeel van Twist. Door erg geconcentreerd te blijven verdediging speelde Twist de wedstrijd als team volwassen uit en gingen de uiteindelijk verdiende 2 punten mee terug naar Vlaardingen.

A.s. zaterdag staat de wedstrijd tegen laagvlieger Madjoe op het programma en wel om 19.05 uur in de Westwijkhal.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: