De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Inschrijven is niet nodig, je kan vrijblijvend aansluiten

Champions League bij sc Victoria '04

Champions League bij sc Victoria '04

Normaal gesproken eindigt het voetbal seizoen in juni, maar dit jaar gaan we een extra maand door met activiteiten!

En dit willen we vieren met alle Vlaardingse kinderen (6 t/m 12 jaar) in de vorm van Champions League voetbal.Heb jij ooit voor Barcelona, Real Madrid, Bayern München of Liverpool willen spelen? Kom dan op de zaterdag ochtenden in juli (4, 11, 18 en 25 juli) naar ons toe, locatie sc Victoria'04, Kooikersweg 3.

We hebben 2 sessies, de start is om 09.00h tot 10.30h voor de kinderen in de leeftijdscategorie 6 tot 10 jaar. Gevolgd door een 2e sessie van 10.45h tot 12.15h voor de kinderen in de leeftijd 11 tot 13 jaar.

Inschrijven is niet nodig, je kan vrijblijvend aansluiten. We zien jullie allen graag verschijnen (in sportieve kleding en schoeisel)!

Ben je al lid van Victoria'04 en wil je graag aan JOUW vriendjes/vriendinnetjes laten zien hoe leuk JOUW vereniging is, nodig ze dan uit om een keer mee te doen!

Tot 4 juli

PS. Uiteraard hanteren wij een corona protocol, informatie is te vinden op onze website

 
 
 
 
 
 
 
 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker