De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

VVD fris de provincie in

Inspirerende aftrap campagnes verkiezingen 20 maart

Inspirerende aftrap campagnes verkiezingen 20 maart

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Vlaardingse VVD is de aftrap gegeven voor de campagne rond de Waterschaps- en Provinciale Staten-verkiezingen op 20 maart. De nummers 2 van de VVD Jeannette Baljeu voor de Provinciale Staten-verkiezing van Zuid-Holland en Fadime Örgü voor het Hoogheemraadschap van Delfland, spraken over hun ambitie om respectievelijk als Statenlid en als Lid van de Algemene Vergadering een bijdrage te leveren aan het nog liberaler en krachtiger maken van onze regio.

Jeannette Baljeu (gedeputeerde Zuid-Holland): ‘’Ik zet me graag in om onze mooie provincie Zuid-Holland, met enorm veel bedrijvigheid maar ook met veel mogelijkheden voor recreatie in het groen en op het water, nog krachtiger te maken. Zowel door samenwerking met de gemeenten en internationale partners als vanuit de provinciale organisatie zelf. Het gaat er mij om dat de bewoners zich thuis voelen in onze provincie, dat ze hier fijn kunnen werken en wonen. Daar doe ik het voor !”

Fadime Örgü (voorzitter VVD Vlaardingen): “Ik sta voor veilig en gezond water in een gezonde omgeving. Een waterschap dat bereid is te investeren in de toekomst en dat zijn zaken op orde heeft. Maar het allerbelangrijkste is, dat het waterschap er voor òns moet zijn. Daar ga ik voor!”

1 commentaar(en) op artikel "Inspirerende aftrap campagnes verkiezingen 20 maart"

Mijn stem dus mooi niet naar de grootste leugenaars van de laatste jaren .

Eerst de boel bedonderen en dan nog vragen om op deze partij te stemmen , heb je dan een plaat voor je kop of denken jullie dat ik afwijking heb . Nou niet dus dagggggg met de vrkiezingen

Door: Rob de wolff Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: