De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

'Dat zouden er meer moeten doen!'

Complimenten van het CDA

Complimenten van het CDA

VLAARDINGEN – Het CDA greep op 1 maart de Nationale Complimentendag aan om een aantal Vlaardingers in het zonnetje te zetten: John Boere, Elma Oosthoek, Aad Fransen en Siep Sterrenburg. Het zijn stadgenoten die zich verdienstelijk voor de stad maken. Raadsleden Marnix Alderliesten en Marieke Thommis deelden namens de CDA-fractie een persoonlijk compliment uit en vroegen daarbij om een andere Vlaardinger een compliment te geven. Zo ontstond een mini-complimentenestafette.

Het CDA roept iedereen op hetzelfde te doen om zoveel mogelijk Vlaardingers een schouderklopje te geven. En dat mag best de buurvrouw zijn die tijdens de vakantie de planten water geeft of de kat te eten geeft, of de trainer/coach van het jeugdteam van je kinderen. Er zijn veel Vlaardingers met bijzondere verdiensten. CDA-raadslid Marieke Thommis: “Het draait om oprechte aandacht en persoonlijke waardering: dingen die niet te koop zijn, maar die de mens wel raken. “Samen zijn we de toekomst van Vlaardingen.”

John Boere kreeg een compliment voor zijn inzet als bestuurslid van “De Vrienden van Museum Vlaardingen”, als rondleider in het “Streekmuseum Jan Anderson” en voor zijn inzet als dirigent voor “De Vlaerdingse Maatjes”. Elma Oosthoek kreeg een compliment vanwege haar vrijwillige activiteiten voor “Amnesty”,  “Stichting Flagen”, “Vormen van Herinneren” en “De buurtbezem Ambacht”. Aad Fransen kreeg een compliment voor zijn inzet als vrijwilliger in de “Pax Christi Kerk” en Siep Sterrenburg voor o.a. haar vrijwillige activiteiten in “De Meerpaal”.

Bij het bezoek gaf de CDA-fractie een emmertje erwtensoep met een CDA mok.

1 commentaar(en) op artikel "Complimenten van het CDA"

Geweldenaar John Boere!

Door: Hans Bakker Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: