Besluiten van het college van...

Het college van burgemeester en wethouders heeft de beantwoording artikel 34-vragen van de heer Thiel (fractie Boers) over wegslepen auto’s zonder kenteken vastgesteld.

Artikel 34 vragen fractievoorzitters...

Tijdens het “spoeddebat” over het plotselinge vertrek van onze ex-burgemeester Jetten in de vergadering van de gemeenteraad op 6 januari 2020 verklaarde onze nieuwe voorzitter van de gemeenteraad de heer Eenhoorn, dat vanaf...

RVO Art. 34 vragen Benelux Workpark

Naar aanleiding van de brief d.d. 20 december 2019 van de ondernemersvereniging Benelux Workpark heeft de fractie van ONS.Vlaardingen de volgende vragen in het kader van art.34 van het RVO van de gemeenteraad van Vlaardingen.

Franciscus Vlietland niet verder...

Na de Spoedeisende Hulp die tijdelijk dicht ging vanwege personeelstekort, wordt nu ook de kinderverpleegkunde verplaatst naar Rotterdam. Er wordt aangegeven dat er niet genoeg personeel om beide afdelingen open te houden. De...

Besluiten van het college van...

Het college van burgemeester en wethouders heeft de beantwoording artikel 34-vragen van de heer Thiel (Fractie Boers) over glasvezelnetwerk vastgesteld.

‘Doe mee aan nationale boomfeestdag’

Fractie Boers ziet graag dat Vlaardingen meedoet aan de Nationale Boomfeestdag op 18 maart. De stichting Boomfeestdag wil dan een nationaal record vestigen door die dag in Nederland 500.000 bomen te planten.

Ook Vlaardingen kijkt naar invoering...

In navolging op Rotterdam, wordt ook in Vlaardingen gepleit voor het aan banden leggen van vuurwerk. GroenLinks, D66, PvdA, Onafhankelijke Socialisten (Fractie Kerkhof), VVD en CU-SGP zullen hiertoe een motie indienen in de...

Openbare besluiten college van...

Het college van burgemeester en wethouders heeft de beantwoording van artikel 34-vragen van mevrouw Claessen (VVD) inzake aanwijzing veiligheidsrisicogebieden vastgesteld.

Gemeente blijft bij bladblazer op...

Milieuwethouder Bart de Leede van GroenLinks weigert te stoppen met het gebruik van giftige bladblazers. De apparaten zijn namelijk nog niet afgeschreven. Het personeel blijkbaar wel. Een uur werken met een bladblazer op benzine stoot...

Gemeente laat bewoners stikken

Bewoners uit een flat in de Westwijk lijden al zes jaar lang onder zeer ernstige woonoverlast van hun bovenburen. Gemeente en politie zijn niet bereid of in staat in te grijpen.