De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Trafassi met en zonder Wasmasjien

Zomers Feestje in Vlaardingen

Zomers Feestje in Vlaardingen

Op Zondag 14 Juli strijkt de Hollandse Zomerparade neer in Vlaardingen. Partycentrum Prikkewater is het toneel van dit zomerse feestje met een keur aan zomerse artiesten.
De stemming komt er vast en zeker in met Master Stu, ook wel bekend als de zwarte Hazes met zijn lekkere zomerhits als “Ga met me mee” en “Schudden met je billen”.

Perry Zuidam is een veelgevraagde en vooral veelzijdige artiest, met vele leuke uptempo nummers waaronder zijn zomerhit “Zwoele Zotte Zomer”. Daarnaast zullen ook Fred van Gerven en Ruby van Urk diverse nummers ten gehore brengen.

Zoals op ieder artiestenfeest hebben wij één bekende hoofdgast. Wanneer je zomer en gezelligheid zegt, zeg je Trafassi. Met zijn hits als Wasmasjien , Pum Pum en Lik maar aan mijn lolly zorgt deze rasentertainer voor dé Caribische sfeer op onze Zomerparade.

De middag wordt door uw gastheer André Pronk aan elkaar gepraat.


Kaarten zijn voor 7,50 euro verkrijgbaar in de voorverkoop via artiestenparade.com of op de dag zelf voor 10 euro aan de deur. Aanvang van het evenement is 14:00 uur in Partycentrum Prikkewater in Vlaardingen.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: